Welke soorten autobedden bestaan er?

Mats Martens

"Ik weet niet het antwoord op dat, want ik heb niet het geld om ze te kopen". Daarom is deze blog is ontworpen voor iedereen die wil autobedden te kopen, of u de antwoorden in deze lijst te vinden.

Zodra u een autobed koopt, u het voor een lange tijd gebruiken of u het uw belangrijkste slaapruimte in een huis maken. Hier zijn wat meer feiten over autobedden: • Autobedden maken deel uit van het moderne huis (in sommige regio's een real life versie van het "trucks and trains" ontwerp). • De meeste autobedden zijn gemaakt van kunststof (of in het geval van de nieuwe BMW X1/X3/X5, aluminium), maar je er wat vinden met houten fineer. • Tapijten worden gebruikt om het autobed stabiel te maken en niet gemakkelijk weg te rollen, zodat het gemakkelijk is om te zitten en niet om te vallen. • Er zijn drie grote maten: 3, 4 en 6. • Ze worden gebruikt in het huis (op de meeste plaatsen in de wereld), maar ook in de auto, als een bed-bed dat de eigenaar gaat slapen in voor een paar uur of zelfs een hele dag. • In de meeste delen van de wereld, auto bedden zijn erg duur (in het geval van de BMW X1, ze zijn $ 7.000 of zo), maar in de meeste landen mensen kunnen veroorloven. Ze zijn ook heel comfortabel en je hoeft niet veel extra werk te doen om ze te krijgen (ze zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren) en er zijn een heleboel mensen in de wereld die zullen slapen in hen. • Ze hebben verschillende soorten opslag, zoals in een nachtkastje voor dingen die in de buurt en onder een bed (zoals een deken of een t-shirt) moeten zijn voor dingen die elders (zoals een boek) voor een langere tijd (bijvoorbeeld een paar jaar) kunnen worden opgeslagen. Mijn nachtkastje, die was gemaakt van een paar lederen schoenen, voor mijn man, die in een grote stoel met een groot raam slaapt, is een voorbeeld van dit soort opslag. Maar mijn bed is ook een voorbeeld van wat ik noemde "een autobedvergelijk" (autobed meubilair) - een klein bed, ingebouwd in een stoel, met een auto-lifter om dingen te krijgen van een plank naar een plaats die comfortabel is. Dat is de reden waarom ik heb besloten om een paar autobedden te delen in de blog. Hier is de eerste: Het is het originele autobed van het huis van mijn ouders. Het is gemaakt met een zeer mooi hout en het leer is zacht, maar het heeft nog steeds die "auto" look. Ik denk dat het ook een perfect voorbeeld is van de autobedvergelijk. Zie ook de Jbl Tune 500bt Draadloze On-ear Koptelefoon review. Een paar maanden geleden had ik een gesprek met mijn man en hij vroeg me waarom ik gebruik dat soort bed voor een gezin met kinderen, een zeer oude en broze persoon met een handicap en met een grote rug en schouders. Hij vroeg me toen wat ik ermee doe, ik vertelde hem dat ik het bed op de keukentafel, in de eetkamer en zelfs bij mijn eigen huis. Dus ik denk dat is een leuke manier om de nachten door te brengen. Ik hou ervan om het overal mee naartoe te nemen.

Dit jaar gaan we nog een stap verder en maken we van het hele bed een huismeubilair: een huis en een kantoor. Het huisbureau zal de perfecte plaats zijn om mijn blog en blogbeelden te hebben. In tegenstelling tot autobed kan het merkbaar bevorderlijker zijn.